Jakość kiszonki z kukurydzy: zostań ekspertem z firmą Limagrain

Jakość kiszonki: projekt Ekspert Kiszonkowy

Wiemy, jak ważna jest najwyższa jakość kiszonki z kukurydzy – dlatego uruchomiliśmy dla Państwa projekt: Ekspert Kiszonkowy. W poniższych materiałach znajdą Państwo szczegółowe informacje dotyczące założeń i realizacji tego projektu oraz nasz poradnik: 5 kroków do wzorowej kiszonki. Wierzymy, że dzięki odpowiednim działaniom można poprawić jakość kiszonki w polskich gospodarstwach rolnych, i to bez nakładu środków czy dużych inwestycji. Uważamy, że warto, bo poprawa jakości kiszonek może zaowocować wydajniejszą produkcją mleka. Jeśli mają Państwo jakieś pytania dotyczące poprawy jakości kiszonek lub wyboru kukurydzy na kiszonkę, chętnie na nie odpowiemy.

W naszym Serwisie używamy plików cookies. Korzystając dalej z Serwisu, wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z Polityką prywatności. Wyrażenie zgody jest dobrowolne, w każdej chwili można ją cofnąć poprzez zmianę ustawień dotyczących plików „cookies” w używanej przeglądarce internetowej. Kliknij „Akceptuję”, aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.